Ropogós magos golyóbisok

Ropogós magos golyóbisok

A vajat megolvasztjuk, a tojást kikeverjük a tejszínnel. A
megolvasztott vajat simára keverjük a cukorral, a vaníliás
cukorral meg a sóval, majd hozzáadjuk a tojásos tejszínt is.
A sütőporral elvegyített lisztet a tojáskrémre szitáljuk,
és robotgéppel az egészet sima tésztává összedolgozzuk.
Amikor majdnem készen van, belekeverjük a gorombára
vágott magokat.
A tésztából lisztezett kézzel diónyi golyókat formálunk.
Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük, és előmelegített
sütőben, 200 fokon körülbelül 20 percig sütjük. Rácsra
téve hagyjuk kihűlni.

kaloria 320 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.