Ropogós malacsült szedermártással kísérve

Ropogós malacsült szedermártással kísérve

A malachúst megmosom, lecsepegtetem, sonkakötözéshez
hasonlóan kötözőzsineggel megformázom, majd sózom,
borsozom. A szárított rozmaringgal, a péppé zúzott
fokhagymával megszórom, mustárral és olajjal megkenem, s a megfelelő nagyságú fóliára téve az egészet becsomagolom. Hűtőszekrényben legalább egy napig érlelem.
A fogyasztás napján a csomagolt húst tűzálló tálba
teszem, és kevés folyadék aláöntésével majdnem puhára
párolom. Az edényt kissé lehűtve kicsomagolom, a húst
meglocsolom a tejjel, és visszatéve a sütőbe aranysárgára
pirítom. A megsült húst kissé pihentetem, eltávolítom a
kötözőzsineget, és vékonyra vágva tálra rendezem. Köretként párolt rizst ajánlok, és szedermártással kínálom.

kaloria 430 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink