Tészta
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a
ledarált mandulát. Kivajazott-kilisztezett sütőlapon 4-5 darab 1 cm vastagságú lapot sütünk a tésztából.
Még melegen levesszük a sütőlapról, majd a lapokat tortakarikával kiszúrjuk, hogy egyformák legyenek.
Krém
A krémhez a tejszínt a cukorral felfőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és besűrítjük. Belekeverjük a vaj egyharmadát, azután sűrű kevergetés mellett kihűtjük. A maradék vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a lehűtött
kakaós tejszínt, és tovább habosítjuk. A mandulás lapokat megtöltjük a párizsi krémmel, vékonyan bevonjuk a torta tetejét és az oldalát is. A tetejét konyakosmeggy-szemekkel díszítjük, oldalára mandulaszeleteket
ragasztunk.