Forrás: Pásztor Tünde

Roséval sült oldalas friss zöld fűszerekkel

ELŐKÉSZÍTÉS: 15 perc – PÁCOLÁS: 1 éjszaka – SÜTÉS: 2 óra – Két darabba vágjuk az oldalast. Hegyes kiskéssel lyukakat fúrunk bele, és ezeket a nyílásokat megtömjük a zöld fűszerekkel. Bedörzsöljük sóval és borssal. A zsírral vastagon kikenünk egy kis tepsit, belefektetjük az előkészített húsdarabokat. A hagymát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, köré szórjuk. Lefedjük alufóliával, és legalább egy éjszakára berakjuk a hűtőszekrénybe. Másnap levesszük a fóliát, öntünk a húsra két deci vizet, rálocsoljuk a két deci bort, ismét lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben körülbelül két órán át sütjük. Ha kész, levesszük róla a takarást, és ha szükséges, magasabb hőmérsékletű sütőben rápirítunk.

kaloria 410 CAL
ido 615 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.