Finoman besózzuk a húsok mindkét odalát. Összekeverjük a szárított zöld fűszereket az őrölt pirospaprikával, bedörzsöljük vele a szeleteket.
Egy nagy serpenyőben kevés zsírt forrósítunk, és közepes tűzön megsütjük a bordák mindkét oldalát.
Közben egy másik serpenyőben formázógyűrű segítségével tükörtojásokat sütünk. Amikor a fehérje kezd dermedni, rászórjuk a lecsöpögtetett kapribogyót, és azzal sütjük készre. Minden hússzeletre rácsúsztatunk egy-egy tojást, és azonnal tálaljuk.
Meghámozzuk a burgonyát, felkarikázzuk vagy cikkekre vágjuk. Hideg, sós vízben forrás után egy percig főzzük, utána azonnal leszűrjük, lecsöpögtetjük.
Összekeverjük a megolvasztott zsírral, megsózzuk, beleterítjük egy tepsibe, és betoljuk a forró sütőbe.
Közben meghámozzuk a hagymákat, a vöröshagymát cikkekre vágjuk, a fokhagymát felszeleteljük. Ha a krumpli már félig megsült, kivesszük a sütőből, közé dugdossuk a hagymákat. Átkeverjük, visszatoljuk a sütőbe, és készre sütjük.
Rántott szelet felturbózva sajtos-tejfölös hagymás krumplival