Forrás: Pásztor Tünde

Roston sült halszeletek ouzós édesköménnyel

Roston sült halszeletek ouzós édesköménnyel

A halszeleteket besózzuk, lisztbe mártjuk, és kevés olajon mindkét oldalukat megsütjük. Egy másik edényben
olívaolajat forrósítunk. Az édesköményeket félbevágjuk, és a vágási felületükkel lefelé pirítani kezdjük. Amikor
rózsaszínűre sültek, megfordítjuk, megsózzuk, durvára őrölt borssal meghintjük, ráöntjük az ouzót, majd készre
pirítjuk. A serpenyőben maradt illatos olajba fél deci vizet öntünk, összeforraljuk, és tálaláskor meglocsoljuk vele az édesköményeket. Köretnek héjában sült burgonya vagy zöldséges párolt rizs illik hozzá.

kaloria 530 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink