Forrás: Pásztor Tünde

Roston sült ponty kagylós rizzsel

Roston sült ponty kagylós rizzsel

A halszeleteket besózzuk, zsemlemorzsában megforgatjuk.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítunk 1 dl étolajat, és
ebben szép pirosra sütjük mindkét oldalukat. A körethez a
rizst a szokásos módon megfőzzük. A petrezselyem zöldjét
megmossuk és felaprítjuk, a kaliforniai paprikát kis kockákra vágjuk. Egy nagyobb serpenyőben a vajon megpirítjuk a lecsöpögtetett kagylót. Mellédobjuk a paprikakockákat, egy-két percig együtt pároljuk. Levesszük a serpenyőt a tűzről, és hozzákeverjük a petrezselyem zöldjét meg a párolt rizst.

kaloria 510 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink