Rozsdás hús

Rozsdás hús

A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk és -borsozzuk, majd a serpenyőben egy kevés forró olajon
mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük. Takarékra vesszük a tüzet, egy deci vizet öntünk a hús alá, és fedő alatt majdnem puhára pároljuk.
Kivesszük a serpenyőből, a megmaradt zsiradékban pedig megfuttatunk egy evőkanálnyi apróra vágott fokhagymát. Fél evőkanálnyi lisztet meg egy csipet pirospaprikát adunk
hozzá, és felhúzzuk egy kevés vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, azután visszatesszük a húst, és a szafttal együtt további 10-12 percig pároljuk. Puliszkával, krumplipürével vagy petrezselymes burgonyával kínáljuk.

kaloria 250 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink