Sacher-torta
A tojásokat 6 evőkanál forró vízzel habverővel felverjük addig, amíg egynemű, sűrű masszát nem kapunk. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd tovább keverjük. Beletesszük a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. Fakanállal addig kevergetjük, amíg sima, csomómentes tésztát nem kapunk. Sütőpapírral kibélelünk egy 26 cm átmérőjű, kerek tortaformát. Beleöntjük a tésztát, egyenletesen elsimítjuk. Előmelegített, 200 fokos villanysütőben (8 fokozatú gázsütőben 6-os erősségen) 35-40 percig sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd két egyforma vastagságú lapra vágjuk. A mázhoz a baracklekvárt alaposan kikeverjük. Kétharmadával megkenjük az első tortalapot, összeállítjuk a tortát, majd a maradék lekvárt egyenletesen elkenjük a torta tetején és oldalán. Vízgőz fölött felolvasztjuk a csokoládét,
és a kókuszkrémmel addig kevergetjük, amíg egynemű, fényes masszát kapunk – ezzel vonjuk be az ízletes tortát.