Forrás: Pásztor Tünde

Sajtkavalkád csőben sütve

Sajtkavalkád csőben sütve

A camembert sajtot, a mozzarellát és a márványsajtot vékonyra szeleteljük. A paradicsomot egy pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, majd nyolcfelé vágjuk. A tejszínt sóval, frissen őrölt borssal és a finomra aprított oregánóval ízesítve simára keverjük.
A camembert-t és a márványsajtot a sonkaszeletekkel váltakozva szépen elrendezzük egy tűzálló tányéron, azután körberakjuk a paradicsomgerezdekkel. Beterítjük a mozzarellával, majd leöntjük a fűszeres tejszínnel. Végül meghintjük a reszelt parmezánnal, és a 220 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a mozzarella megolvad, és egy kicsit megpirul. Pirítóssal és friss
gyümölccsel tálaljuk, könnyű fehérbort kínálunk hozzá.

kaloria 340 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink