Sajtkrémmel töltött pogácsa

Sajtkrémmel töltött pogácsa

A lisztet elmorzsolom a margarinnal, eldolgozom a burgonyanyomón áttört túróval, és jól megsózom. A tésztát fóliába csomagolva egy éjszakán át a hűtőszekrényben pihentetem. Másnap lisztezett deszkán ujjnyi vastagra kinyújtom, majd pogácsákat szaggatok belőle. Az ujjammal mélyedést nyomok a pogácsák közepébe, abba töltöm a sajtkrémet. Tetejét megkenem tojássárgájával, és közepesen forró sütőben megsütöm.

Sajtkrém

A sajtkrémhez megreszelem a sajtot, majd a tojásokkal, a sóval meg a liszttel sűrű krémmé főzöm.

kaloria 300 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.