Sajttal töltött húsgombócok

Sajttal töltött húsgombócok

Levágjuk a kenyér héját – erre nem lesz szükség –, a belét
vízbe áztatjuk. Rövid idő múlva kicsavarjuk belőle a felesleges nedvességet. A kenyérmasszát a kétféle hússal,
az apróra vágott zöldfűszerekkel, a lereszelt hagymával, a
fokhagymával, a római köménnyel, a tojással és az apróra
morzsolt vagy reszelt sajttal egy tálban összedolgozzuk.
Sóval, borssal ízesítjük.
A lisztet egy lapos tálba tesszük. Egy-egy csapott evőkanálnyi masszából nedves kézzel golyókat formázunk,
megforgatjuk őket a lisztben, és forró olajban több adagban kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy lecsöpögjön róla a felesleges zsiradék.

kaloria 490 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink