Sajttekercs

Sajttekercs

A sajtot forró vízbe tesszük úgy, hogy az ellepje. Addig
tartjuk benne, amíg megpuhul. Deszkára tesszük, vizes
sodrófával vékonyra, téglalap alakúra nyújtjuk. A vajat a
kockasajttal habosra keverjük, hozzáadjuk az apróra vágott uborkát, a kétféle hagymát, a kis kockákra vágott
paprikát. Sóval, borssal ízesítjük, a keveréket rákenjük a
sajtlapra, rátesszük a sonkát, és felcsavarjuk, mint a bejglit. Fóliába tekerjük, 1 napig hűtőben tároljuk. Tálaláskor vékony szeletekre vágjuk.

kaloria 300 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.