Sajttorta pohárban, málnával

Összekeverjük a puha vajat az összetört keksszel, és beleszórjuk a poharak aljába.

Elkészítjük a krémet. Habot verünk a három deci tejszínből 1-2 evőkanál porcukorral. A málnát botmixerrel összenyomjuk, és egy nagyobb lyukú szitán áttörjük (nem baj, ha marad benne némi mag, de a zömét távolítsuk el). A krémsajtot összekeverjük a maradék porcukorral, a vaníliás cukorral meg a málnavelővel, végül hozzádolgozzuk a tejszínhabot is.

Habzsák vagy kanál segítségével rátöltjük a keksz tetejére. A tetejére felverjük a tejszínt a porcukorral, csillagcsőrös habzsákból rányomjuk a málnás krém tetejére, végül friss gyümölccsel, színes cukorkával díszítjük.

 

kaloria 240 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink