Összekeverjük a lisztet a sütőporral, cukorral, vaníliás cukorral és a csokival. A megolvasztott, kihűtött vajat elkeverjük a tojásokkal, majd összedolgozzuk a lisztes keverékkel.
Beletöltjük a kivajazott-kilisztezett mini muffinformákba. Felszeleteljük a meghámozott barackokat, és teszünk 2-3 szeletet mindegyik muffin tetejére.
180 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk langyosra hűlni, majd kiszedjük, és rácson teljesen kihűtjük.
Habot verünk a tejszínből a habfixálóval és a vaníliás cukorral; amikor már majdnem kész, belecsurgatjuk a levendulamézet. Elektromos habverővel habosra keverjük a vajat, majd több részletben összedolgozzuk a mézes tejszínhabbal. Csillagcsőrös habzsákba töltjük, és habrózsákat nyomunk a kis muffinok tetejére. Végül pici mézet teszünk a hab tetejére, és egy-egy aprócska virággal díszítjük.