Sárgabarackos minimuffin mézes levendulahabbal

Összekeverjük a lisztet a sütőporral, cukorral, vaníliás cukorral és a csokival. A megolvasztott, kihűtött vajat elkeverjük a tojásokkal, majd összedolgozzuk a lisztes keverékkel.

Beletöltjük a kivajazott-kilisztezett mini muffinformákba. Felszeleteljük a meghámozott barackokat, és teszünk 2-3 szeletet mindegyik muffin tetejére.

180 fokos sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk langyosra hűlni, majd kiszedjük, és rácson teljesen kihűtjük.

Habot verünk a tejszínből a habfixálóval és a vaníliás cukorral; amikor már majdnem kész, belecsurgatjuk a levendulamézet. Elektromos habverővel habosra keverjük a vajat, majd több részletben összedolgozzuk a mézes tejszínhabbal. Csillagcsőrös habzsákba töltjük, és habrózsákat nyomunk a kis muffinok tetejére. Végül pici mézet teszünk a hab tetejére, és egy-egy aprócska virággal díszítjük.

kaloria 220 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.