Forrás: Magdák Zoltán

Sárgarépás-ananászos kocka

Előkészítés: 15 perc – Sütés: 25 perc

Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet a kristálycukorral, a kókuszreszelékkel, a darált dióval vagy mandulával, a fahéjjal és a szódabikarbónával. Egy másik tálban felverjük a tojásokat villával, és hozzádolgozzuk a tejet meg az olajat. Ebbe a folyadékba dolgozzuk bele a réparostot és a felkockázott ananászt is. Végül a két tál tartalmát elvegyítjük egymással.

Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral. Beleöntjük a masszát körülbelül két centi vastagon. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 20-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a közepe még kicsit ragacsos. Ha kihűlt, porcukorral megszórjuk, kockára vágjuk.

kaloria 270 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Forrás: Magdák Zoltán

Ajánlataink