Sertésborda májas-zöldborsós raguval

A szalonnát és a vöröshagymát kockákra, a májat csíkokra, a gombát szeletekre vágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, majd a gombát, együtt pirítjuk. 4-5 perc múlva hozzáadjuk az előfőzött zöldborsót, a májat, sózzuk, borsozzuk, végül rátesszük a csíkokra vágott marinált paprikát is.

A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, a széleit bevagdaljuk. Zsírban megsütjük 5-6 perc alatt. Tálalásnál a hússzeletekre tesszük a ragut. Főtt krumplival és salátával tálaljuk.

Szemenyei Lászlóné azt írja, hogy ámbár már 83 éves, de még mindig nagyon szeret sütni-főzni. Kedvében jár a 87 éves papának, teljes háztartást vezet, és süt is minden héten. A mai napig olvasónk készíti a száraz tésztát az egész családnak, nagy segítség mindenkinek, hogy csak a feltétet kell hozzá elkészíteni.

https://videkize.hu/recept/rantott_szelet_felturbozva_sajtostejfolos_hagymas_krumplival/

kaloria 370 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.