Sertéslapocka sörös-gyömbéres répával, édesburgonyával

Kizsírozunk egy tálat, belefektetjük a kisebb, ujjnyi vastag szeletekre vágott, sózott lapockát.

A sárgarépát és az édesburgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk. A gyömbért meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, a fokhagymát lereszeljük, a zeller zöldjét és a majoránnát felvágjuk. A zöldségeket összeforgatjuk a gyömbérrel, a fokhagymával és a zöld fűszerekkel, kevés sóval, majd egyenletesen elosztjuk a tepsiben a hús tetején és a hézagokban. Rálocsoljuk a sört.

Alufóliával lezárjuk, és 170-180 fokos sütőben körülbelül másfél óra alatt megsütjük.

kaloria 410 CAL
ido 115 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.