Sopszka saláta grillezett báránynyárssal

A nyársakhoz alaposan összedolgozzuk a kétféle darált húst a finomra vágott vöröshagymával, az áttört fokhagymával, az összeaprított petrezselyem zöldjével, a csipetnyi szegfűszeggel és szódabikarbónával, ízlés szerinti mennyiségű sóval és borssal. Négy egyenlő részre osztjuk, vaskos rudakat formázunk a masszából. Egy-egy bambusznyársra ráhúzzuk, és grillen (annak hiányában grillserpenyőben vagy a sütőben) megsütjük.

A salátához az összes zöldséget kockákra vágjuk. Keverőtálba rakjuk, ízesítjük olívaolajjal, ecettel, sóval és borssal, rámorzsoljuk a sajtot. Ezt adjuk a sült nyársak mellé.

Langyos rukkola saláta sült paprikával és kolbásszal

kaloria - CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink