Forrás: Pásztor Tünde

Sörös csülök

Sörös csülök

Bedörzsöljük a csülköt sóval, durvára tört borssal, őrölt köménnyel és majoránnával. Berakjuk egy jól záródó dobozba, rálocsoljuk a sört, és a hűtőszekrényben hagyjuk állni egy éjszakát vagy egy napot. Másnap kivesszük, átrakjuk egy sütőedénybe. Ráöntjük a sörös páclevet is. Mellédobáljuk a meghámozott, cikkekre vágott vöröshagymát. Fóliával lezárjuk, és 180 fokos sütőben legalább két órát sütjük. Levesszük róla a takarást, felemeljük a hőfokot 200 fokra, és megpirítjuk a húsdarabot.

kaloria 550 CAL
ido 1630 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink