Spagettis halsaláta

Spagettis halsaláta

Az egyenlő darabokra tördelt spagettit sós vízben megfőzöm, összevegyítem a főtt vagy sült, szintén egészen
apróra metélt hallal. Fontos, hogy ehhez az ételhez szálka nélküli halat (fogast, harcsát) használjunk, különben
élvezhetetlen lesz. Az öntethez 2 dl tejszínbe belekeverek 1 evőkanál mustárt, 1 evőkanál frissen kicsavart citromlevet, a hámozott, reszelt almát, ízlés szerint sót és törött vagy őrölt borsot. A salátástálra rakott és kihűlt szálas spagettit leöntöm ezzel a keverékkel, jól megforgatom benne, meghintem apróra vagdalt kapribogyóval. A tálat madársalátával körítem, amelyet előzőleg szintén megforgatok az öntetben.

kaloria 460 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink