Spenótos-kecskesajtos saláta vadrizzsel, eperrel és mandulával

A vadrizst leöntjük vízzel, hozzáadunk egy kávéskanál sót, és lefedve 45-60 percig főzzük forró vízben. Hagyjuk kihűlni. A spenótot megmossuk, megtisztítjuk, majd egy nagyobb tálba helyezzük. Az epret összevágjuk, és a spenóthoz adjuk a főtt rizzsel együtt. Leöntjük az olívaolajjal, majd alaposan összekeverjük.

A kecskesajtot belemorzsoljuk a joghurtba, és elkeverjük. Tálalás előtt a mandulát durvára vágjuk egy nagy késsel vagy robotgépben. Egy forró, száraz serpenyőben pár percig pirítjuk, ízlés szerint sózhatjuk is. A salátát elosztjuk a tálakon, néhány kiskanálnyi kecskesajtos joghurtot kanalazunk rá, majd megszórjuk aprított mandulával.

Kecskesajtos-spenótos quesadilla karamellizált hagymával

kaloria 310 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.