A krumplipüréhez meghámozzuk a krumplit, kisebb darabokra vágjuk és enyhén sós, forró vízben puhára főzzük. Ha megfőtt a krumpli, leszűrjük, és krumplinyomóval összetörjük.
A tört krumplihoz hozzákeverjük a vajat, a tejet, ha szükséges még sót, borsot és a szerecsendiót és krémes állagúra keverjük.
A csirkecombokat megtisztítjuk, leitatjuk róla a nedvességet. Az olajat elkeverjük a fűszersóval. A páccal bekenjük a csirkecombokat, ami megmaradt azt ráöntjük és lefedve minimum 2 órára a hűtőbe tesszük.
Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a combokat és mindkét oldalukat 5-5 percig sütjük, majd átszedjük egy tűzáll tálba. A fokhagyma gerezdeket köré rendezzük és 180 fokra előmelegített sütőben egy órán át pároljuk a húst, majd a fóliát levéve 200 fokon 20 percig pirítjuk.