Szétválasztjuk a tojásokat. A sárgájákat habosra keverjük 10 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. Beledolgozzuk a túrót, majd egyenletesen elosztjuk benne a keményítőt vagy a pudingport. A fehérjékből habot verünk. A tejszínt habbá verjük 5 dkg porcukorral. A kétféle habot óvatosan összedolgozzuk a túrós alappal. Egy 26 cm átmérőjű forma aljába papírt szabunk. Belekanalazzuk a massza felét. Az epret feldaraboljuk, megforgatjuk az evőkanálnyi keményítőben, és rászórjuk a tésztára. Rákanalazzuk a maradék tésztát. 175 fokra felmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 1 óra alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, kis tejszínhabrózsákat nyomunk a szélére, és egy-egy szem friss eperrel koronázzuk.