Sült vaníliakrém

Sült vaníliakrém

A vaníliarudat hosszában félbevágjuk, a magokat kikaparjuk. A cukrot a tojássárgájával jól kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliát meg a meleg tejet, majd lassan hozzáöntjük a tejszínt is. Addig kevergetjük, amíg a cukor feloldódik.
A vaníliakrémet tűzálló tálba tesszük, a tálat vízfürdőbe állítjuk és 160 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. A krémet a vízfürdőben hagyjuk kihűlni.
Az erdei gyümölcsöt kiolvasztjuk, majd egy serpenyőben a mézzel felforrósítjuk, összerottyantjuk.
A rezgősre sült könnyű krémet a gyümölcsöntettel
meglocsolva kínáljuk.

kaloria 490 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.