Sütinyalóka
A kekszet ledaráljuk vagy összetörjük, és összekeverjük a
puha vajjal, a kakaóporral, a gőz felett megpuhított csokoládéval. Ha túl száraz lenne, adunk még hozzá egy kis krémsajtot. Az a lényeg, hogy jól formázható masszát
kapjunk. Vizes kézzel dió méretű, egyforma gömböket
formázunk belőle. Hűtőbe tesszük dermedni. Megint olvasztunk gőz felett egy pici csokit. Egy méretre vágott
hurkapálca végét belemártjuk, így szúrjuk bele a tésztagömbbe, ez majd szépen meg fogja tartani, ha megszilárdul. Ismét betesszük tíz percre a hűtőszekrénybe.
Bevonat
Közben felolvasztjuk az összes maradék csokit, egy kanál segítségével bevonjuk a pálcára szúrt gombóckákat. Színes szórócukorral megszórjuk. Pohárba állítjuk vagy hungarocell lapba szúrjuk, míg megdermed a bevonat.