Sütőben sült apró csibe
A csirkéket kívül-belül besózzuk. A csirkeszárnyakat lepirítjuk a vöröshagymával, az édesköménnyel és a zellerszárral. Felöntjük 1,5 liter hideg vízzel (vagy zöldségalaplével), és körülbelül 3 órán keresztül lassan főzzük. Leszűrjük, 1,5 dl-re redukáljuk, sózzuk. A csirkéket lemossuk, szárazra töröljük, és 80 °C-os kacsazsírban körülbelül 1,5 órát konfitáljuk. Ha a csirke elkészült, forró (240 °C-os) sütőbe tesszük, és 15 perc alatt pirosra sütjük. A sárgarépát sóscukros vízben félpuhára főzzük. Az elkészült csirke glace-t (húskivonatot) babérlevéllel, citrommal és a répákkal
együtt feltesszük melegedni, 3-4 percig forraljuk, majd
jeges vajat teszünk bele. Ízlés szerint tálaljuk.