Sütőtökös carbonara

Vékony csíkokra vágjuk a bacont, egy serpenyőben kipirítjuk.

A sütőtököt vagy nagyon vékony csíkokra vágjuk, vagy lereszeljük a reszelő durvábbik oldalán. Hozzátesszük a sült baconhöz, és erős lángon alaposan lepirítjuk, közben kevergetjük.

Hozzátesszük a négy gerezd felszeletelt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk.

Felöntjük a tejszínnel, és alaposan kiforraljuk.

Belekavarjuk a három evőkanál reszelt parmezánt, azzal ismét alaposan összeforraljuk.

Végül kifőzzük a tésztát, leszűrjük, és beleforgatjuk a sütőtökös alapba. Parmezánforgáccsal tálaljuk.

Spagetti carbonara

 

kaloria - CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink