Összetörjük a kekszet, összekeverjük a cukorral és a megolvasztott vajjal, belenyomkodjuk egy kis kerek tortaforma aljába. Berakjuk a hűtőbe, amíg a krémet elkészítjük.
A krémhez összekeverjük a kétféle krémsajtot a sült tökkel, az evőkanálnyi keményítővel, a fűszerekkel és a vaníliás cukorral. Megkóstoljuk, és a tök édességétől függően adunk hozzá porcukrot (sülés közben kicsit veszíteni fog az ízéből, tehát egy picit érdemes túlcukrozni). Ha beállítottuk az ízét, akkor hozzákeverjük a két egész tojást is.
A tortaformát alufóliába csavarjuk alul és oldalt, hogy ne tudjon belefolyni a víz. Beleállítjuk egy kis tepsibe, öntünk köré forró vizet, és 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Akkor jó, ha a széle már szilárd, de középen még remegős.
Kivesszük, kihűtjük, és a formában hagyva betesszük a hűtőszekrénybe pár órára. Közben elkészítjük a golyókat a tetejére. Összekeverünk zabpelyhet, mascarponét, sült tököt, mézet 2-3 dkg kókuszreszelékkel. Mindenből annyit adagolunk, hogy jól formázható legyen a massza. Kis golyókat gömbölyítünk, majd megforgatjuk a kókuszreszelékben. A torta tetejére körben tejszínhabot nyomunk, ebbe ültetjük a kis gombóckákat.