Meghámozzuk, és pici kockákra vágjuk a tököt. A pórét félbevágjuk hosszában, utána vékonyan felcsíkozzuk. A
csilipaprikát kimagozzuk, felkockázzuk, a gyömbért lereszeljük. A füstölt húst is kockákra vágjuk. Összekeverjük mindet.
Kiveregetjük a tarjaszeleteket, mindkét oldalukat besózzuk. A hússzeletek egyik felét jól megrakjuk a zöldséges töltelékkel, teszünk a tetejébe 1-2 evőkanálnyi reszelt sajtot. Ráhajtjuk a hús másik felét (nem kell összetűzni), és átrakjuk egy kizsírozott tepsibe. Ha maradt a töltelékből, azt köré szórjuk.
Alufóliával letakarjuk, és 160 fokos sütőbe toljuk körülbelül másfél órára. Levesszük róla a fedést, ha szükséges, pirítunk még rajta. Valamilyen semleges körettel tálaljuk.