Tészta
Megtisztítjuk és nem túl vékony karikákra vágjuk a hagymát, majd a felforrósított olajon kevergetve félórát pároljuk. Közben a tésztához egy tálban elvegyítjük a lisztet a sütőporral. Hozzáadjuk az olajat, az írót meg egy csipetnyi sót, és az egészet alaposan összedolgozzuk. A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk.
Töltelék
A töltelékhez a camembert-t kis darabokra vágjuk. Villával szétnyomkod- juk, majd elvegyítjük a simára kevert tejföllel. A masszát összekeverjük előbb a tojásokkal, majd a párolt hagymával. A köménymaggal, sóval és frissen őrölt borssal fűszerezett hagymás masszát rákenjük a tésztára. A tetején elosztjuk a csíkokra vágott füstölt szalonnát, majd a 220 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. Aprított petrezselyem zöldjével megszórva, kockákra vágva tálaljuk.