Felcsíkozzuk a sertésszüzet. Összekeverjük egy evőkanál szójaszósszal, egy evőkanál olajjal és egy evőkanál keményítővel. Hideg helyen pihentetjük egy órát.
Utána egy serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat. Rátesszük a bepácolt húst, fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a leszűrt, illetve meghámozott, feldarabolt zöldségeket, és elkezdjük együtt sütni. Közben ízesítjük mézzel, rizsecettel, gyömbérrel, csípőspaprika-krémmel, a megmaradt szójaszósszal, sóval és borssal.
Ráöntünk három deci vizet, addig forraljuk, míg minden roppanósra nem puhul.
Végül a maradék egy evőkanál keményítőt hideg vízben csomómentesre keverjük, és besűrítjük vele a ragut. Főtt rizs jár mellé.