Vékonyra kinyújtjuk a tésztát, és linzerszaggatóval kerek formákat szúrunk ki belőle. A felüknek kiszúrjuk a közepét is (mintha lekváros linzert csinálnánk). Sütőpapírral bélelt sütőlapra sorakoztatjuk, felvert tojássárgájával lekenjük a lyukasakat, és 200 fokra előmelegített sütőben pár perc alatt megsütjük. Teljesen kihűtjük.
Habot verünk a tejszínből. A mascarponét kikeverjük a citrom reszelt héjával és kifacsart levével, édesítjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Hozzádolgozzuk a tejszínhabot. Csillagcsőrrel felszerelt habzsákba töltjük. A teli korongokra nyomunk egy-egy adagot úgy, hogy középen púposak legyenek. Gyengéden rányomjuk a lyukas tésztákat. A tetejükre rakunk egy-egy szem szedret, szórunk rá pár levélke kakukkfüvet. Azonnal tálaljuk, mert a krém felpuhítja a ropogós tésztát.