Szépné spagettije
A karajszeleteket jól kiklopfoljuk, azután besózzuk. Megkenjük a Piros Aranyból, 3 evőkanál majonézből és a kakukkfűből kevert masszával, ráfektetjük a gépsonkát, megint megkenjük a masszával, és rátesszük a sajtot. A hússzeleteket összecsavarjuk, fogpiszkálóval rögzítjük, azután egy lábasba egymás mellé sorakoztatjuk. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, majd a hústekercseket puhára pároljuk. Az elkészült tekercseket tányérra szedjük és melegen tartjuk.
Közben a spagettit lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, leöblítjük és lecsepegtetjük.
A lábasban maradt párolólében elkeverjük a tejfölt és a maradék majonézt, mustárral ízesítjük. A spagettit jénai tálba tesszük, és elkeverjük a massza kétharmadával.
Ráültetjük a hústekercseket, és ráöntjük a maradék tejfölös masszát. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét, végül a forró sütőben rózsaszínűre pirítjuk.