Színes jégbomba

Színes jégbomba

Az ananászkarikákat apróra összevágom, összekeverem
a kristálycukorral, és öt percig főzöm. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verem, összekeverem a vízben
felfőzött zselatinnal, és három tálba elosztom. Az első
tálban levő habot összekeverem a vízfürdőn felolvasztott
csokoládéval, a második tálban levőt az ananásszal meg
a durvára vágott mandulával, a harmadik adag tejszínhabot
pedig az eperdzsemmel. Egy kivizezett formát kibélelek
a csokoládés habbal, erre öntöm az epreset, végül az
ananászosat, majd a megtelt formát néhány órára mélyhűtőbe teszem. Tálalás előtt az edényt egy pillanatra meleg vízbe állítom, és a jégbombát egy tálra csúsztatom.
Édes tejszínhabbal és gyümölcsökkel díszítem a tetejét.

kaloria 420 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink