Színes sertéstarja zöldfűszeres kuszkusszal
A tarját kiverjük, sózzuk-borsozzuk, kevés zsiradékon
átsütjük. A zöldségeket szükség szerint meghámozzuk,
majd apró kockára vágjuk. Kevés zsiradékon ropogósra
pároljuk. Csak a végén sózzuk. Felforralunk a kuszkusz
térfogatához képest kétszeres mennyiségű sós vizet, beleöntjük a kuszkuszt, megkeverjük, majd levesszük a tűzhelyről. Letakarjuk egy törölközővel, és hagyjuk legalább tíz percig, hogy a szemek megduzzadjanak, felszívják a folyadékot. Az apróra vágott zöldfűszereket olívaolajon megfuttatjuk, végül erre öntjük a megpuhult kuszkuszt, és jól összeforgatjuk. A tálalásnál a tányérra teszünk egy adag fűszeres kuszkuszt, mellé rakunk egy szelet tarját, a húst pedig alaposan megszórjuk a ropogós zöldségkockákkal.