Szürkemarhacomb tormás-mustáros mártással

Szürkemarhacomb tormás-mustáros mártással

A marhacombot felszeleteljük, a széleit egy kicsit beirdaljuk, de nem klopfoljuk ki, hogy ne tegyük tönkre a hús finom rostjait. A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, majd egy serpenyőben, forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Utána 2-3 dl vizet aláöntünk, és fedő alatt, lassú tűzön megpároljuk. Mire a hús elkészül, finom szaft keletkezik alatta.
Beletesszük a tormát meg a csípős mustárt, megszórjuk
őrölt borssal, és még egyszer az egészet összerottyantjuk. Sült krumplival adjuk az asztalra.

kaloria 320 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.