Szűzérmés bagett majonézes kukoricasalátával
A szűzérmét centi vastag darabokra vágjuk, enyhén klopfoljuk, sózzuk és borsozzuk, majd előmelegített serpenyőben feltesszük sülni. Oldalanként 2-3 percig sütjük. A bagetteket félbe, majd hosszában kettévágjuk, a paradicsomot felvágjuk és a magos- leves részt kiszedjük belőle. A sajtot felszeletejük, a jégsalátát leveleire bontjuk. A kukorica levét egy kevés kivétellel leöntjük. 1,5 dl majonézt, a tejfölt, a mustárt, az olvasztott mézet meg a kukoricát összekeverjük, durvára őrölt borssal megszórjuk, és már kész is a salátánk. A felszelt bagetteket néhány másodpercre mikróba tesszük, majd enyhén megvajazzuk az aljukat és a tetejüket. Alulra sorban szűzérmét teszünk, ezt megkenjük mustárral, rákerül a sajt, majd a salátalevél, erre a maradék majonéz, és végül a paradicsomkarikák, mind a négy szendvics esetében. Ha kész, rácsapjuk a tetejét, és mindegyikbe egy-két fogpiszkálót szúrunk, amelyek tetején egy-egy olajbogyó és koktélparadicsom virít.