Forrás: Vidék Íze

Tárkonyos pulykatokány spárgával

Kevés zsiradékon elkezdjük dinsztelni a meghámozott, cikkekre vágott vöröshagymát. Rádobjuk az ujjnyi csíkokra vágott pulykamellet, és együtt pároljuk, közben ízesítjük az összevágott (összemorzsolt) tárkonnyal, a citrom reszelt héjával, két babérlevéllel, sóval és borssal.

Kevergetve főzzük, ha szükséges, pici vizet önthetünk alá. Ha már majdnem készen van, akkor megy hozzá a megtisztított, feldarabolt spárga, és együtt főzzük készre.

Valamilyen egyszerű párolt rizs vagy főtt krumpli jól megy hozzá, de nagyon finom egy szelet friss kenyérrel is.

 

kaloria 350 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék Íze

Ajánlataink