Habosra keverjük az egész tojásokat a cukorral, a vízzel, majd belekeverjük a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet. Zsírozott-lisztezett nagy tepsiben vékony lapot sütünk belőle. Ha kész, kiborítjuk egy rácsra, hagyjuk kihűlni. Végül visszarakjuk a tepsibe.
Kevés hideg tejben csomómentesre keverjük a három csomag vaníliás pudingport. A többi tejet felforraljuk a cukorral. Hozzáöntjük a pudingos keveréket, és pár perc alatt sűrűre főzzük. Még forrón ráöntjük a kakaós tészta tetejére, hagyjuk teljesen kihűlni és megdermedni.
Habot verünk hat deci tejszínből két evőkanál porcukorral. Elfelezzük. A felében eloszlatunk egy evőkanál kakaót. Először a kakaós habot kenjük a vaníliakrémre, majd erre simítjuk rá a fehéret. Végül szórunk rá díszítésképp egy kis kakaóport is. Hideg helyen tároljuk, fogyasztás előtt szeleteljük.
Varga Lászlóné még postai levelezőlapon küldte el hozzánk a család kedvenc süteményének a receptjét. Krémes is, habos is, nagyon eteti magát. Kiadós és nem is túl drága, kitűnő vendégváró, igazi házi sütemény.