Tejszínes csirkeleves friss zöldségekkel

Hideg vízben felrakjuk a húsokat főni. Ha felforrt, szűrőbe öntjük, lemossuk a húsdarabokról a habot, kimossuk a fazekat is. Visszarakjuk a csirkedarabokat, öntünk rá ismét friss hideg vizet.

Most már hozzáadjuk a szükség szerint megtisztított, feldarabolt sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zeller szárát, valamint a meghámozott, de egészben hagyott vöröshagymát. Sózzuk, és kis lángon főzzük tovább.

Ha megfőtt a hús, besűrítjük a tejszínnel elkevert keményítővel. Beledobjuk a cukorborsót, és készre főzzük. Tálalásnál meghintjük finomra vágott petrezselyem zöldjével.

kaloria 210 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink