Forrás: Vidék íze

Tejszínhabos diótorta

  1. Habosra keverjük a tojások sárgáját a kristálycukorral, majd belekeverjük a darált diót és a mandulát. Beleforgatjuk a fehérjékből vert kemény habot. Háromfelé osztjuk, és három egyforma kerek vagy szögletes lapot sütünk belőle. Közben a habfixálóval habbá verjük a tejszínt, kanalanként adagolva hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot. A kihűlt tésztalapokat betöltjük a vaníliás tejszínhabbal, bevonjuk vele az oldalát és a tetejét is. Oldalát tört dióval beszórjuk. A tetejét tejszínhabbal, dióval és gyümölccsel díszítjük.

Ribizlis túrótorta

Trüffeltorta

kaloria 270 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

8 személyre

Forrás: Vidék íze
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.