Tépkedett sertéshússal töltött hamburger

Tépkedett sertéshússal töltött hamburger

Bedörzsöljük a húst sóval, borssal, őrölt köménnyel, két gerezd zúzott fokhagymával. Beletesszük egy tepsibe, mellé dobáljuk a félbevágott fokhagymát, a nagyobb cikkekre vágott vöröshagymát. Rálocsoljuk a megolvasztott zsiradékot, öntünk alá 2-3 deci vizet. Alufóliával lezárjuk, és 150 fokos sütőben több órán át pároljuk. Keresztben kettévágjuk a zsemléket, az alsó részt megkenjük majonézzel. Mindegyikre teszünk egy nagy adag salátát és pár paradicsomkarikát. Erre rakjuk a szálakra tépkedett sült húst. Kis salátát szórunk rá, és jöhet a teteje.

Az összeállításhoz

kaloria 440 CAL
ido 265 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.