Forrás: Vidék íze

Tepsis rakott csirkemell

Héjastul megfőzzük a burgonyát, hagyjuk teljesen kihűlni. A csirkemellet a szokásosnál kicsit vastagabb érmékre vágjuk, és kevés zsiradékon mindkét oldalukat elősütjük.

Meghámozzuk és felkarikázzuk a főtt burgonyát. Karikára vágjuk a póréhagymát is. Egy kisebb tepsi alját kirakjuk a póréval összekevert burgonyával. A mozzarellát meg a paradicsomot félcentis szeletekre vágjuk.

Váltakozva, fedésben kirakjuk a zöldségek tetejét a csirkehússal, a mozzarellával és a paradicsommal. Megszórjuk a kiválasztott fűszerekkel, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Rakott kel másként

Rakott, sült, olaszos – 10 zseniális lecsó recept

kaloria 540 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze

Ajánlataink