Tepsis tagliatelle pecorinós paradicsomos mártással

Kifőzzük a tésztát sós vízben, majd kis kupacokban belecsavarjuk egy kiolajozott tepsibe.

Közben elkészítjük a mártást. Kevés olívaolajon megfuttatjuk a felcikkezett gombát, hozzáadjuk az összeaprított újhagymát, a zúzott fokhagymát, a bazsalikomot, a pici kockákra felvágott cukkinit, és együtt pároljuk. Ráöntjük a sűrített paradicsomot, sózzuk és borsozzuk, összeforraljuk.

A tésztakupacok közé kanalazzuk. A tetejére ráreszeljük a sajtot. A koktélparadicsomokat felül kereszt alakban bevágjuk, ráültetjük a rakottasra. Meglocsoljuk olívaolajjal, és 180 fokos sütőben összesütjük.

Diós-sütőtökös tagliatelle sült gesztenyével, balzsamos céklával

kaloria 540 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.