Forrás: Pásztor Tünde

Tepsis parasztburgonya

ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc – SÜTÉS: 40 perc. – Meghámozzuk a burgonyát, és hosszában cikkekre vágjuk. Hideg sós vízben felrakjuk főni, forrás után két percig főzzük, utána rögtön leszűrjük. Összekeverjük a libazsírral, és beleterítjük egy nagyobb tepsibe. Finoman sózzuk. 180-190 fokra előmelegített sütőbe toljuk körülbelül 20 percre. Amikor már kezd egy kis színt kapni, kivesszük, és hozzáadjuk a cikkre vágott hagymákat meg a felkarikázott kolbászt. Még jó 15 percig sütjük, míg szépen megpirul az összes hozzávaló. Tálalás előtt megszórjuk kockára vágott paradicsommal.

kaloria 640 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.