Forrás: Pásztor Tünde

Töltött paradicsom tonhalsalátával

  1. Leszűrjük a kapribogyót, majd egy deszkán durvára összevágjuk. Az olívabogyókat felkarikázzuk, a fokhagymát átnyomjuk. A paradicsomokat megmossuk, leszárítjuk, majd mindegyiknek levágjuk a tetejét (ezeket félretesszük). A belüket kivájjuk, egy nagyobb tálban összekeverjük a főtt rizzsel, a leszűrt tonhallal, a fokhagymával, a kapri- és az olajbogyóval. A tonhal leszűrt olajával, sóval, borssal, frissen csavart citromlével ízesítjük. Betöltjük a paradicsomokba, a tetejükbe pedig visszabiggyesztjük a levágott kis kalapkákat.

Bébi répával, sült csirkével töltött salátagöngyöleg

Babsaláta aszalt paradicsommal, édesköményben tálalva

 

kaloria 350 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink