Töltött kacsacomb Linda-módra
Darabokra szaggatjuk a zsemléket, és beáztatjuk a tejbe.
Kevés zsiradékon üvegesre sütjük a felkockázott vöröshagymát, majd rátesszük a zúzott fokhagymát meg a feldarabolt gombát, és megpároljuk. Sóval, fekete borssal, oregánóval és bazsalikommal, cayenne-i borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a felaprított aszalt gyümölcsöket és a szintén picikére vágott almát. A kacsacombokat megsózzuk, megtöltjük a töltelékkel. Nagy sütozacskóba rakjuk. Teszünk mellé pár karika narancsot, öntünk alá egy kis narancslevet. Körülbelül egy órán át sütjük.
Tepsis kelbimbó rozmaringgal és baconnal
Egy kifóliázott tepsibe tesszük a félbe vágott kelbimbókat
és a nagyobb kockákra vágott bacont. Tetejébe burgonyaszeleteket rakunk, sóval, borssal, cayenne-i borssal és fokhagymával ízesítjük. A tetejére tesszük a rozmaringágat (vagy megszórjuk a szárítottal). Forró sütőbe toljuk, és ropogósra sütjük. Sütés közben párszor meglocsoljuk kevés olívaolajjal.