Töltött szarvacska

Töltött szarvacska

A sült húst apró kockára összevágjuk, a hagymát is felaprítjuk. A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, beletesszük a hagymát és enyhén megpirítjuk.
Hozzáadjuk a lisztet meg az apróra vágott petrezselymet, jól elkeverjük, és azzal is pirítjuk egy keveset. Ezután beletesszük a húst, felöntjük a húslevessel, s pár perc alatt
az egészet összeforraljuk. Megkóstoljuk – ha szükséges, utánasózzuk –, s hagyjuk langyosra hűlni.
A kiflik belsejét kiszedjük, és megtöltjük a töltelékkel. (Ha nagyok, akkor előbb kettévágjuk őket.) Lisztbe, felvert
tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk, végül forró olajban kisütjük.

kaloria 330 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink